_P1010190

REZULTATE

1. Dezvoltarea si testarea unui “Kit de instrumente Open Blended Learning utile in proiectele europene si internationale” care include urmatoarele 4 module de formare:
1. Platforma Moodle – resursă Open Blended Learning eficientă în managementul clasei şi al şcolii (curs de 24 ore)
2. Benchmarking pentru performanţă în educaţie (curs de 24 ore)
3. Resurse Educaționale Open – Integrarea web 2.0 în educație. Tranziția la web 3.0 (curs de 24 ore)
4. Candidaturi Erasmus+ de succes (curs de 24 ore).

2. Pentru livrarea acestui ToolsKit in regim Blended Learning personalizat in functie de nevoile celor 50 de formabili din rural, care au fost beneficiarii indirecti ai proiectului erasmus+, CCD MH a construit o paltforma de eLearning cu ajutorul unuii Open Sourse: CMS (Content Management System) – Moodle.

3. Avizarea a 4 module de formare  M.E.C.S. / D.G.M.R.S. cu ordinul nr. 50181/14.10.2015.

 

Asadar, Casa Corpului Didactic Mehedinti va invită sa participaţi la cursurile avizate M.E.C.S. / D.G.M.R.S. cu ordinul nr. 50181/14.10.2015 livrate în regim Blended Learning, face to face si online pe platforma de eLearning a proiectului ERASMUS + “Formatori Open Blended Learning”

Puteti sa optati pentru una sau mai multe dintre cele 4 module de formare. Formatorii CCD va astepta cu nerabdare…

Follow up

Dupa finalizarea proiectului, 30-08-2015 vom initia
-proiecte si activitati eTwinning,
-un proiect virtual 100% in parteneriat cu institutii din Asia.

Vom gasi parteneri europeni in internationali pentru aceste proiecte utilizand www.etwinning.net, dar si consolidand o buna relatie de comunicare si interculturalitate atat cu colegii de la cursurile din Portugalia, Finlanda, UK si Spania, cat si cu insasi furnizorii acestor cursuri, in scopul dezvoltarii unor proiecte de retele educationale internationale.

Vom scrie o cerere de finantare din fonduri structurale pentru un proiect strategic in parteneriat cu institutii din tara si strainatate care sa dezvolte la formabili din mai multe regiuni de dezvoltare, competente digitale specifice achizitionate de formatorii CCD in cadrul celor 4 mobilitati descrise anterior.

Vom utiliza instrumentele si metodele de invatare asimilate la cursurile de formare pentru a implica personalul si formatorii CCD in activitatile internationale de proiect. Vom dezvolta competente interculturale pentru cadrele didactice si formatorii care se vor implica in proiecte EU si internationale. Vom oferi personalului si formatorilor CCD, dar si tuturor cadrelor didactice din judet, regiune si din alte regiuni posibilitatea de a invata despre cele mai utilizate teorii cu privire la comunicarea interculturala. Pentru dezvoltarea și auto-evaluarea abilitatilor de comunicare ale tuturor cadrelor didactice vom organiza ateliere de lucru pentru utilizarea instrumentului CEFCULT (http://cefcult.eu/tool/) – un instrument prietenos pentru evaluarea si imbunatatirea competentelor interculturale.

In ceea ce priveste nevoia de inovatie, vom restructura organizarea muncii in CCDMH si vom stabili noi structuri permanente pentru a garanta dezvoltarea inovatoare in practicile de formare personalizata in sistem Blended Learning. Tranzitia la instruirea digitala a adultilor va fi fertilizata cu idei noi. Vor fi promovate noi abordari privind cooperarea si colaborarea dintre scolile europene. Va fi stimulata incheierea unor parteneriate cu institutii de educatie din strainatate, dar si cu alti stakeholderi individuali sau de grup.

Vom organiza simpozioane si conferinte locale, regionale si nationale prin care sa valorizam cu succes, sa diseminam si sa multiplicam, exploatand la nivel micro, mezo si macro toate rezultatele acestui proiect de mobilitate a adultilor.

Scrieți-ne un mesaj

Momentan suntem offline. Ne puteți scrie un mesaj și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru lămuriri și detalii.

Bine ați venit pe chat! Vă putem ajuta cu mai multe informații?

apăsați ENTER pentru a trimite răspunsul